اعضای کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس از اماکن آسیب دیده آران و بیدگل در جنگ ۴۰ روزه بازدید کرده و در مراسم کلنگ زنی پروژه CNG شهر ابوزیدآباد حاضر شدند.

بازدید اعضای کمیسیون امورداخلی کشور از اماکن آسیب دیده آران و بیدگل در جنگ ۴۰ روزه/ پروژه CNG شهر ابوزیدآباد کلنگ زنی شد

به گزارش خبرنگار خانه ملت؛ رییس و اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی که به شهرستان کاشان سفر کرده اند، امروز عصر (دو شنبه ۷ اردیبهشت ماه) از محل های آسیب دیده شهرستان آران و بیدگل در جنگ ۴۰ روزه تحمیلی بازدید کردند.

همچنین اعضای کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس با حضور در شهر ابوزید آباد در مراسم کلنگ زنی پروژه CNG این شهر حاضر شدند.

محمد صالح جوکار در این آیین گفت: لازم است مسئولان محلی پیگیری های لازم برای تکمیل این پروژه را در اسرع وقت انجام دهند تا این پروژه در نزدیک ترین زمان ممکن در اختیار مردم قرار گیرد.

براساس این گزارش؛ رییس و اعضای کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس در سفری ۲ روزه به شهرستان کاشان، ضمن بازدید از پروژه های عمرانی این شهرستان، نظارت میدانی بر عملکرد دستگاه های دولتی در حوزه وظایف کاری این کمیسیون خواهند داشت، ضمنا در این سفر ۲ روزه نیز جلسات کمیسیون امورداخلی کشور و شوراهای مجلس براساس دستور کار اعلامی در این شهرستان برگزار می شود.

گفتنی است؛ محمدصالح جوکار، مصطفی معینی آرانی، غلامرضا توکل شوریجه، عبدالحکیم آق ارکاکلی، کامران پولادی، کامران غضنفری، علی امامی راد، ‌ غلامرضا نویدی، محمد بیات، ولی الله بیاتی، حجت الاسلام والمسلمین قاسم روانبخش، ابوالفضل ابوترابی، محمدرضا صباغیان بافقی، سید مرتضی محمودی و علی احمدی در این سفر نظارتی حضور دارند. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار